KoleNedelkovski.edu.mk

Меѓународен натпревар „Бисер на морето“

biser-na-moreto-naslovna

Учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ земаа по втор пат учество на меѓународниот натпревар по угостителство „Бисер на морето“ што се одржа во Брач, Р. Хрватска. Нашите ученици Рајна Апостолова, Василија Илиевска, Анес Алидини и Драган Јовчевски под менторство на професорот Руска Ајтова постигнаа забележителни резултати во конкуренција на натпреварувачи од 16 држави. Честитки !!!

 

biser-na-moreto 1

biser-na-moreto 2

biser-na-moreto 3

biser-na-moreto 4

 

Вие сте на: Home Интернационален гастрономски фестивал „Бисер на морето“