KoleNedelkovski.edu.mk

Одбележан „Денот на Европа“

dena-na-evropa-naslovna

Учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ заедно со останатите ученици од велешките основни и средни училишта го одбележаа 9-ти Мај, „Денот на Европа“. Преку настапот на хорот од училиштето и настапите на учениците Петар Мојсовски и Драгица Величковска кои исполнија музички нумери на јазиците кои се зборуваат во европската унија (француски и англиски), учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ ја испратија пораката до Европската унија за приближување на Македонија до нејзино полноправно членство.

den-na-evropa 1

den-na-evropa 2

den-na-evropa 3

den-na-evropa 4

den-na-evropa 5

den-na-evropa 6

den-na-evropa 7

den-na-evropa 8

den-na-evropa 9

den-na-evropa 10

den-na-evropa 11

den-na-evropa 12

den-na-evropa 13

den-na-evropa 14

den-na-evropa 15

den-na-evropa 16

den-na-evropa 17

den-na-evropa 18

den-na-evropa 19

den-na-evropa 20

den-na-evropa 21

Вие сте на: Home Ден на Европа