KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на спомен куќата на Тоше Проевски

Посета на спомен куќата на Тоше Проевски

tose-spomen-kuka

На 05.05.2011 година учениците од четврта година, под покровителство на Општина Велес, изведоа еднодневна екскурзија до Крушево. Тие ја посетија Спомен куќата на Тоше Проески, неговиот гроб и манастирот што тој започна да го гради.

Фотогалерија: Посета на спомен куќата на Тоше Проевски

Вие сте на: Home Посета на спомен куќата на Тоше Проевски