KoleNedelkovski.edu.mk

НАЈДОБРИ ВТОР ПАТ ПО РЕД !!!!

prosveten-rabotnik-naslovna

На свечената академија по повод 24 Мај - Денот на сесловенските просветители - Светите браќа Кирил и Методиј, во салата „Бели Мугри“ беа прогласени најдобрите наставници за 2012 година на ниво на Општина Велес. Во категоријата на наставнци од средните училишта, за најдобар наставник, втор пат по ред ССОУ „Коле Неделковски“ ја понесува оваа титула. Ланската година - Мице Стеваноски, а оваа година - Валентина Шкрекова, наставник по македонски јазик и литература. Честитки до наградените наставници !!!

HPIM3765 filtered

HPIM3766 filtered

HPIM3769 filtered

HPIM3771 filtered

HPIM3772 filtered

FVE 6159

FVE 6160

FVE 6161

FVE 6162

FVE 6163

FVE 6164

FVE 6166

FVE 6167

FVE 6168

Вие сте на: Home 24 Мај - Ден на сесловенските просветители Светите Кирил и Методиј