KoleNedelkovski.edu.mk

 • Фотографии од Гастрономскиот натпревар во Штип

 • Гастрономски и ресторански натпревар

  На ден 10.05.2019 година (Петок) на покана на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев„ – Штип се одржа гастрономски и ресторански натпревар наменет за ученици и студенти од средните угостителски училишта и факултетите за туризам од нашата држава. Учениците од ССОУ Коле Неделковски земаа учество во гастрономскиот дел.

 • На часот по иновации во ООУ „Благој Кирков“ - Велес

 • УЧЕСТВО ВО ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ (E-LEARNING)

 • Посета на средновековниот замок во Велење

 • Прошетка во Велење

 • Активности во рамките на ЕРАЗМУС+ проектот

  Учениците од угостителската струка кои изведуваат практична настава во хотелот „Кампаниле“ во Барселона, Шпанија, имаа слободен викенд кои го искористија за прошетка и разгледување на градот.

 • Италијанска вечер приготвена од учениците од угостителската струка од ССОУ „Коле Неделковски“

 • Презентација на работата на машинската и елетротехничката струка

  Во рамките на активностите со кои се прославува Патрониот празник на училиштето денеска учениците од машинската и електротехничката струка се преставија пред деветто одделенците од градот со свои креации кои ги подготвија во рамките на практичната и теоретската настава.

 • СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА УЧИЛИШТЕТО

  Во рамките на активностите по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на 10.12.2018 год. (понеделник) во спортската сала при училиштето, се организираа спортски активности со учество на екипи од основните општински училишта “Васил Главинов“ од Велес и “Даме Груев“ од Градско. Учениците од прва година при нашето училиштето и ученици од деветите одделенија од основните општински училишта се натпреваруваа во кошарка и футсал во машка конкуренција, а натпреварите беа од ревиален карактер.

 • Квиз натпревар „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“

  Во рамките на одбележување на патронатот на училиштето на 03.12.2018 год. се одржа квиз по природни науки „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“.

 • ПОСЕТА НА МЕТАЛНАТА ИНДУСТРИЈА „БРАКО“

  Учениците од машинската струка, од образовниот профил машински техничар (4-2 клас), денеска ја посетија металната индустрија „БРАКО“.

Ракометната екипа на ССОУ “Коле Неделковски“ прва на зонските натпревари

 На 5.12.2019 год. (четврток) во спортската сала во Богданци во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија се одиграа зонски натпревари во ракомет – машки за средно образование за зона Велес. Постигнати се следните резултати:

ССОУ “Коле Неделковски“ Велес – СОУ “Богданци“ Богданци 18:18 на пенали 23:22. Првото место го освои ССОУ “Коле Неделковски“ од Велес.
За екипата на ССОУ “Коле Неделковски“ настапија следните ученици:
Марјан Гочев 1-1 клас,
Војдан Илиев 1-1 клас,
Антониј Андовски 1-1 клас,
Стефан Гугуталиев 1-1 клас,
Илија Табаков 1-1 клас,
Трајче Мазнев 2-4 клас,
Горан Крстевски 2-7 клас,
Антонио Митревски 2-5 клас,
Илија Димов 3-5 клас,
Лазе Чаушевски 2-7 клас,
Тоше Јорданоски 4-2 клас,
Никола Таневски 2-6 клас,
Александар Митушевски 2-5 клас,
Александар Ристевски 2-8 клас,
Тоше Мартинов 3-5 клас,
Давид Секуловски 2-6 клас,
Љупче Гигов 2-7 клас,
Иле Велковски 1-7 клас.
Ракометната екипа на ССОУ “Коле Неделковски“ ги продолжува натпреварите во рамките на регионалните натпревари во системот на натпревари на Федерацијата на Училишен спорт на Македонија. Екипата на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, ја предводеше наставникот по спорт и спортски активности, м-р Ангелче Гушев.

Вие сте на: Home Настани Настани Ракометната екипа на ССОУ “Коле Неделковски“ прва на зонските натпревари