KoleNedelkovski.edu.mk

 • Фотографии од Гастрономскиот натпревар во Штип

 • Гастрономски и ресторански натпревар

  На ден 10.05.2019 година (Петок) на покана на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев„ – Штип се одржа гастрономски и ресторански натпревар наменет за ученици и студенти од средните угостителски училишта и факултетите за туризам од нашата држава. Учениците од ССОУ Коле Неделковски земаа учество во гастрономскиот дел.

 • На часот по иновации во ООУ „Благој Кирков“ - Велес

 • УЧЕСТВО ВО ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ (E-LEARNING)

 • Посета на средновековниот замок во Велење

 • Прошетка во Велење

 • Активности во рамките на ЕРАЗМУС+ проектот

  Учениците од угостителската струка кои изведуваат практична настава во хотелот „Кампаниле“ во Барселона, Шпанија, имаа слободен викенд кои го искористија за прошетка и разгледување на градот.

 • Италијанска вечер приготвена од учениците од угостителската струка од ССОУ „Коле Неделковски“

 • Презентација на работата на машинската и елетротехничката струка

  Во рамките на активностите со кои се прославува Патрониот празник на училиштето денеска учениците од машинската и електротехничката струка се преставија пред деветто одделенците од градот со свои креации кои ги подготвија во рамките на практичната и теоретската настава.

 • СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА УЧИЛИШТЕТО

  Во рамките на активностите по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на 10.12.2018 год. (понеделник) во спортската сала при училиштето, се организираа спортски активности со учество на екипи од основните општински училишта “Васил Главинов“ од Велес и “Даме Груев“ од Градско. Учениците од прва година при нашето училиштето и ученици од деветите одделенија од основните општински училишта се натпреваруваа во кошарка и футсал во машка конкуренција, а натпреварите беа од ревиален карактер.

 • Квиз натпревар „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“

  Во рамките на одбележување на патронатот на училиштето на 03.12.2018 год. се одржа квиз по природни науки „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“.

 • ПОСЕТА НА МЕТАЛНАТА ИНДУСТРИЈА „БРАКО“

  Учениците од машинската струка, од образовниот профил машински техничар (4-2 клас), денеска ја посетија металната индустрија „БРАКО“.

Спортски натпревари во рамките на патроните активности на ССОУ “Коле Неделковски“ од Велес

Во рамките на активностите по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на 10.12.2019 год. (вторник) во спортската сала при училиштето, се организираа спортски активности со учество на екипи од основните општински училишта од Велес и тоа:
ООУ “Васил Главинов“ женски (одбојка),
ООУ “Св.Кирил и Методиј“ футсал (машки),
ООУ“Панко Брашнаров“ футсал (машки) и
ООУ “Блаже Конески“ ракомет (машки) .
Учениците од прва година при училиштето и ученици од деветите одделенија од основните општински училишта се нат

Училишта се натпреваруваа во одбојка во женска категорија и футсал и ракомет во машка конкуренција, а натпреварите беа од ревиален карактер.Ментори на спортските екипи беа:
Весна Николова – ООУ “Васил Главинов“
Снежана Каракачанова - ООУ “Св.Кирил и Методиј“
Тодор Сутинов ООУ“Панко Брашнаров“
Снежана балова ООУ “Блаже Конески“
Ментори на училишните спортски екипи на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес
Златко Здравковски
Леонид Таневски
м-р Ангелче Гушев
Вие сте на: Home Настани Настани Спортски натпревари во рамките на патроните активности на ССОУ “Коле Неделковски“ од Велес