KoleNedelkovski.edu.mk

 • Фотографии од Гастрономскиот натпревар во Штип

 • Гастрономски и ресторански натпревар

  На ден 10.05.2019 година (Петок) на покана на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев„ – Штип се одржа гастрономски и ресторански натпревар наменет за ученици и студенти од средните угостителски училишта и факултетите за туризам од нашата држава. Учениците од ССОУ Коле Неделковски земаа учество во гастрономскиот дел.

 • На часот по иновации во ООУ „Благој Кирков“ - Велес

 • УЧЕСТВО ВО ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ (E-LEARNING)

 • Посета на средновековниот замок во Велење

 • Прошетка во Велење

 • Активности во рамките на ЕРАЗМУС+ проектот

  Учениците од угостителската струка кои изведуваат практична настава во хотелот „Кампаниле“ во Барселона, Шпанија, имаа слободен викенд кои го искористија за прошетка и разгледување на градот.

 • Италијанска вечер приготвена од учениците од угостителската струка од ССОУ „Коле Неделковски“

 • Презентација на работата на машинската и елетротехничката струка

  Во рамките на активностите со кои се прославува Патрониот празник на училиштето денеска учениците од машинската и електротехничката струка се преставија пред деветто одделенците од градот со свои креации кои ги подготвија во рамките на практичната и теоретската настава.

 • СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА УЧИЛИШТЕТО

  Во рамките на активностите по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на 10.12.2018 год. (понеделник) во спортската сала при училиштето, се организираа спортски активности со учество на екипи од основните општински училишта “Васил Главинов“ од Велес и “Даме Груев“ од Градско. Учениците од прва година при нашето училиштето и ученици од деветите одделенија од основните општински училишта се натпреваруваа во кошарка и футсал во машка конкуренција, а натпреварите беа од ревиален карактер.

 • Квиз натпревар „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“

  Во рамките на одбележување на патронатот на училиштето на 03.12.2018 год. се одржа квиз по природни науки „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“.

 • ПОСЕТА НА МЕТАЛНАТА ИНДУСТРИЈА „БРАКО“

  Учениците од машинската струка, од образовниот профил машински техничар (4-2 клас), денеска ја посетија металната индустрија „БРАКО“.

VII-ми oпштински натпревар во електротехничка струка

На 02 Март 2020 година во ССОУ “Коле Неделковски” Велес се одржа VII-миот Општински натпревар во електротехничка струка, во образовниот профил електротехничар за компјутерска техника и автоматика. На натпреварот учествуваа 7 ученици од паралелката 3-6 и 6 ученици од паралелката 3-7, вкупно 13 ученици.
Според ранг листата по освоено бодови, ученикот Теодор Ангелески од паралелката 3-6 беше прв со освоени 74 бодови од соодветниот тест и се стекна со право на учество на седмиот регионален натпревар. Ментори, а воедно и комисија за спроведување на натпреварот беа професорите: Томислав Иванов, Гордана Мулева и Никола Јакимовски.
На 02 Март 2020 година во ССОУ “Коле Неделковски” Велес се одржа VII-миот Општински натпревар во електротехничка струка, во образовниот профил електротехничар за компјутерска техника и автоматика. На натпреварот учествуваа 7 ученици од паралелката 3-6 и 6 ученици од паралелката 3-7, вкупно 13 ученици.Според ранг листата по освоено бодови, ученикот Теодор Ангелески од паралелката 3-6 беше прв со освоени 74 бодови од соодветниот тест и се стекна со право на учество на седмиот регионален натпревар. Ментори, а воедно и комисија за спроведување на натпреварот беа професорите: Томислав Иванов, Гордана Мулева и Никола Јакимовски.
 
 
 
1. Теодор Ангелески 3-6 74
2. Ѓоре Јаневски 3-7 62
3. Дарио Мартиновски 3-7 60
4. Андреј Панев 3-7 54
5. Кире Атанасков 3-6 50
6. Наталија Далевска 3-6 49
7. Димитар Попов 3-7 48,5
8. Тодор Митевски 3-6 45,5
9. Елена Алексовска 3-6 45
10. Димитар Ечев 3-7 41
11. Нела Андева 3-6 38
12. Филип Манчев 3-7 36
13. Стефан Тосев 3-6 31
Вие сте на: Home Настани Настани VII-ми oпштински натпревар во електротехничка струка