KoleNedelkovski.edu.mk

  • Посета на Министерката за образование и наука г-ѓа Мила Царовска и Директорот на Делегацијата на германско стопанство на Р.С. Македонија г-дин Патрик Мартенс

  • ДУАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРОИЗВЕДУВА СТРУЧЕН И КВАЛИТЕТЕН КАДАР

  • Начин на однесување на учениците во услови на пандемија

  • Документи за работата на училиштето

  • ЕВРОПСКИ ДЕН НА СПОРТОТ ВО УЧИЛИШТАТА

Нови ученици кои се вклучија во активностите на предизвикот на Федерацијата на училишен спорт на Македонија

Реализирајќи ја програмата за прва и трета година по предметот спорт и спортски активности според новата наставна програма со учење од далечина (on-line комуникација) во учебната 2020/2021 година учениците од прва и трета година Александар Ристевски, Никола Таневски, Трајче Мазнев, Богдан Проданов, Мартин Жабев, Ристе Јованов и Ефтим Калешков од ССОУ “Коле Неделковски“, се приклучија кон предизвикот од Федерацијата на училишен спорт на Македонија. Вежбаме, се релаксираме и забавуваме, под менторство на професорот по спорт и спортски активности, м-р Ангелче Гушев. Ке го продолжиме преставувањето на нашите ученици кои ги претставуваат своите спотско-рекреативни активности на ПРЕДИЗВИКОТ на ФУСМ во време на пандемија на Ковид 19. Сите активности се преставени на официјалната ФБ страна на Федерацијата.

 

Вие сте на: Home Настани Настани Нови ученици кои се вклучија во активностите на предизвикот на Федерацијата на училишен спорт на Македонија