KoleNedelkovski.edu.mk

  • Посета на Министерката за образование и наука г-ѓа Мила Царовска и Директорот на Делегацијата на германско стопанство на Р.С. Македонија г-дин Патрик Мартенс

  • ДУАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРОИЗВЕДУВА СТРУЧЕН И КВАЛИТЕТЕН КАДАР

  • Начин на однесување на учениците во услови на пандемија

  • Документи за работата на училиштето

  • ЕВРОПСКИ ДЕН НА СПОРТОТ ВО УЧИЛИШТАТА

Во чест на Патронот – искачување на ридот „Гроот“

Активноста ја изведоа ученици од 2-6 клас заедно со професорите по предметот Спорт и спотски активности, Златко Здравковски и Леонид Таневски.

Вие сте на: Home Настани Настани Во чест на Патронот – искачување на ридот „Гроот“