KoleNedelkovski.edu.mk

  • Посета на Министерката за образование и наука г-ѓа Мила Царовска и Директорот на Делегацијата на германско стопанство на Р.С. Македонија г-дин Патрик Мартенс

  • ДУАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРОИЗВЕДУВА СТРУЧЕН И КВАЛИТЕТЕН КАДАР

  • Начин на однесување на учениците во услови на пандемија

  • Документи за работата на училиштето

  • ЕВРОПСКИ ДЕН НА СПОРТОТ ВО УЧИЛИШТАТА

Учество на литературниот конкурс на тема: ,,Рацин живее во нашите срца“ по повод Патрониот празник на СОУ Гимназија ,,Кочо Рацин“

Втора награда за ученикот Филип Величковски од 4-5 клас при ССОУ,,Коле Неделковски“, со ментор м-р Мариче Стојанова.
Честитки до сите учесници со наградени и пофалени литературни творби.

Вие сте на: Home Настани Настани Учество на литературниот конкурс на тема: ,,Рацин живее во нашите срца“ по повод Патрониот празник на СОУ Гимназија ,,Кочо Рацин“