KoleNedelkovski.edu.mk

  • Посета на Министерката за образование и наука г-ѓа Мила Царовска и Директорот на Делегацијата на германско стопанство на Р.С. Македонија г-дин Патрик Мартенс

  • ДУАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРОИЗВЕДУВА СТРУЧЕН И КВАЛИТЕТЕН КАДАР

  • Начин на однесување на учениците во услови на пандемија

  • Документи за работата на училиштето

  • ЕВРОПСКИ ДЕН НА СПОРТОТ ВО УЧИЛИШТАТА

ДОДЕЛЕНИ ОДЛУКИТЕ ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ СРЕДНОШКОЛЦИ

Денеска, во големата сала на Општина Велес, беа доделени одлуките за стипендирање на учениците средношколци. Од училиштето стипендии добија учениците:
Мартин Голчев и Кире Џунџев од 4-1 клас и
Ребека Манева од 3-6 клас.
Претседателот на Комисијата за стипендирање на талентирани ученици и стипендисти, г-дин Живко Пренџов, им посака успех и во понатамошното учење и кариера.
Честитки до учениците со желби за натамошни успеси !

Вие сте на: Home Настани Настани ДОДЕЛЕНИ ОДЛУКИТЕ ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ СРЕДНОШКОЛЦИ