KoleNedelkovski.edu.mk

 • Чествување на Патронот во с. Војница

 • Првиот наставен час за учениците од прва година и запознавање со новите класни раководители

 • Првиот училишен ден во ССОУ „Коле Неделковски“

 • Прошетка низ Новогард

 • 8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.

  Во петокот, замина осмата група на нашите најдобри ученици за Новогард, Република Полска. Им посакуваме среќен пат и убав помин.

 • Свечено отварање на „Маркарт Тренинг Центар“

 • Донација од фирмата „Маркарт“ за ССОУ „Коле Неделковски“

 • Одбојкарите на ССОУ “Коле Неделковски од Велес, трети на Гимназијадата во Тетово

  Во периодот од 10-12.5.2018 год., во Тетово се одржа единаесетата по ред државна спортска манифестација на средни училишта „Гимназијада”. Учесниците се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини и тоа: фудбал, футсал, кошарка, ракомет и одбојка во машка и во женска конкуренција.

 • Фотографии од првиот ден од посетата на Будимпешта во рамките на меѓународната екскурзија за учениците од трета година

 • Интервју со гостите од Франција Посета на учениците од средното училиште Sauxmarais, Р. Франција

  Денес 23 април 2018 г. во Велес ги пречекавме, се дружевме и спортувавме со учениците и наставниците од Средното стручно училиште од Р.Франција од местото Tourlaville (http://www.lycee-sauxmarais.fr/), дел на збратимената општина Cherbourg-en-Cotentin, со Општина Велес.

 • Пријателски натпревар помеѓу учениците на ССОУ “Коле Неделковски“ и ООУ “Васил Главинов“

 • ДРЖАВНА УЧИЛИШНА ЛИГА ВО ОДБОЈКА

  Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија се реализира ДРЖАВНАТА УЧИЛИШНА ЛИГА во одбојка – средни училишта во машка конкуренција.

 • Презентација на иновации пред учениците од основните училишта во с. Горно Оризари и Чашка

Посета на Леов

poseta-na-leov


Во рамките на годишната програма и програмата за работа по предметите Хидропневматска техника и Хидропневматска техника - изборна настава беше реализирана посета на металната индустрија „ЛЕОВ“ со учениците од 4-1 клас, насока машинско-енергетски техничар. Учениците се запознаа со целокупниот процес на изработка на бојлерите, извршија посета на компресорската станица и го увидоа значењето и примената на компримираниот воздух во едно индустриско производство. Посетата ја организираше и водеше професорот по машински стручни предмети, Ѓорѓи Хаџиевски заедно со професорот по машински стручни предмети Ѓоргов Сашо.

poseta-na-leov 1

poseta-na-leov 2

poseta-na-leov 3

poseta-na-leov 4

poseta-na-leov 5

poseta-na-leov 6

poseta-na-leov 7

poseta-na-leov 8

poseta-na-leov 9

poseta-na-leov 10

poseta-na-leov 11

poseta-na-leov 12

poseta-na-leov 13

Вие сте на: Home Настани Настани Посета на Леов