KoleNedelkovski.edu.mk

 • Прошетка низ Новогард

 • 8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.

  Во петокот, замина осмата група на нашите најдобри ученици за Новогард, Република Полска. Им посакуваме среќен пат и убав помин.

 • Свечено отварање на „Маркарт Тренинг Центар“

 • Донација од фирмата „Маркарт“ за ССОУ „Коле Неделковски“

 • Одбојкарите на ССОУ “Коле Неделковски од Велес, трети на Гимназијадата во Тетово

  Во периодот од 10-12.5.2018 год., во Тетово се одржа единаесетата по ред државна спортска манифестација на средни училишта „Гимназијада”. Учесниците се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини и тоа: фудбал, футсал, кошарка, ракомет и одбојка во машка и во женска конкуренција.

 • Фотографии од првиот ден од посетата на Будимпешта во рамките на меѓународната екскурзија за учениците од трета година

 • Интервју со гостите од Франција Посета на учениците од средното училиште Sauxmarais, Р. Франција

  Денес 23 април 2018 г. во Велес ги пречекавме, се дружевме и спортувавме со учениците и наставниците од Средното стручно училиште од Р.Франција од местото Tourlaville (http://www.lycee-sauxmarais.fr/), дел на збратимената општина Cherbourg-en-Cotentin, со Општина Велес.

 • Пријателски натпревар помеѓу учениците на ССОУ “Коле Неделковски“ и ООУ “Васил Главинов“

 • ДРЖАВНА УЧИЛИШНА ЛИГА ВО ОДБОЈКА

  Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија се реализира ДРЖАВНАТА УЧИЛИШНА ЛИГА во одбојка – средни училишта во машка конкуренција.

 • Презентација на иновации пред учениците од основните училишта во с. Горно Оризари и Чашка

 • Дружење и куглање

 • Прошетка на планината Витоша

 • 4 - ти ден од практичната настава

Екскурзија Ораов Дол

oraov-dol


Професорот по Спорт и спортски активности Златко Здравковски и професорите по електростручни предмети Елена Јосифоска и Томислав Иванов на 12 и 13 Ноември 2011 година заедно со дел од ученици од прва и трета година го посетија с. Ораов дол.
Екскурзијата е планирана и организирана во склоп на годишната програма на училиштето.
Беше обезбеден организиран превоз со воз до с. Теово, престој и ноќевање во планинарскиот дом во селото и исхрана.
Учениците истотака имаа можност да пешачат, да другаруваат како и да се запознаат со одредени историски моменти за прекрасното планинско место.

oraov-dol 1

oraov-dol 2

oraov-dol 3

oraov-dol 4

oraov-dol 5

oraov-dol 6

oraov-dol 7

oraov-dol 8

oraov-dol 9

oraov-dol 10

oraov-dol 11

oraov-dol 12

oraov-dol 13

Вие сте на: Home Настани Настани Екскурзија Ораов Дол