KoleNedelkovski.edu.mk

 • Прошетка низ Новогард

 • 8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.

  Во петокот, замина осмата група на нашите најдобри ученици за Новогард, Република Полска. Им посакуваме среќен пат и убав помин.

 • Свечено отварање на „Маркарт Тренинг Центар“

 • Донација од фирмата „Маркарт“ за ССОУ „Коле Неделковски“

 • Одбојкарите на ССОУ “Коле Неделковски од Велес, трети на Гимназијадата во Тетово

  Во периодот од 10-12.5.2018 год., во Тетово се одржа единаесетата по ред државна спортска манифестација на средни училишта „Гимназијада”. Учесниците се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини и тоа: фудбал, футсал, кошарка, ракомет и одбојка во машка и во женска конкуренција.

 • Фотографии од првиот ден од посетата на Будимпешта во рамките на меѓународната екскурзија за учениците од трета година

 • Интервју со гостите од Франција Посета на учениците од средното училиште Sauxmarais, Р. Франција

  Денес 23 април 2018 г. во Велес ги пречекавме, се дружевме и спортувавме со учениците и наставниците од Средното стручно училиште од Р.Франција од местото Tourlaville (http://www.lycee-sauxmarais.fr/), дел на збратимената општина Cherbourg-en-Cotentin, со Општина Велес.

 • Пријателски натпревар помеѓу учениците на ССОУ “Коле Неделковски“ и ООУ “Васил Главинов“

 • ДРЖАВНА УЧИЛИШНА ЛИГА ВО ОДБОЈКА

  Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија се реализира ДРЖАВНАТА УЧИЛИШНА ЛИГА во одбојка – средни училишта во машка конкуренција.

 • Презентација на иновации пред учениците од основните училишта во с. Горно Оризари и Чашка

 • Дружење и куглање

 • Прошетка на планината Витоша

 • 4 - ти ден од практичната настава

53-ти Државен натпревар на млади истражувачи од Република Македонија

 18595503 10155454480069662_8288826525484058725_o

53-ти Државен натпревар на млади истражувачи од Република Македонија во организација на Народна техника на Република Мекедонија

Во рамките на натпревари кои ги организира Сојузот на здруженија за техничка култура на Република Македонија -Народна техника и оваа година беше организиран 52-от Републички натпревар за 2017 година и истиот се одржа на 13-05-2017 во гимназијата “Гоце Делчев” во Куманово.
На натпреварот учестуваа натпреварувачи од целата држава пријавени во категоријата автоматика и роботика, а од нашето училиште како единствен претставник во сите категории беше ученикот Никола Стоименов од III-7 клас со менторот Никола Дечев. Ученикот Никола Стоименов натпреварот го заврши на второто место.
Со тоа нашето училиште но и нашиот град и овојпат достојно се презентираа на овој натпревар во оваа категорија.

Вие сте на: Home Настани Настани 53-ти Државен натпревар на млади истражувачи од Република Македонија