KoleNedelkovski.edu.mk

 • Чествување на Патронот во с. Војница

 • Првиот наставен час за учениците од прва година и запознавање со новите класни раководители

 • Првиот училишен ден во ССОУ „Коле Неделковски“

 • Прошетка низ Новогард

 • 8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.

  Во петокот, замина осмата група на нашите најдобри ученици за Новогард, Република Полска. Им посакуваме среќен пат и убав помин.

 • Свечено отварање на „Маркарт Тренинг Центар“

 • Донација од фирмата „Маркарт“ за ССОУ „Коле Неделковски“

 • Одбојкарите на ССОУ “Коле Неделковски од Велес, трети на Гимназијадата во Тетово

  Во периодот од 10-12.5.2018 год., во Тетово се одржа единаесетата по ред државна спортска манифестација на средни училишта „Гимназијада”. Учесниците се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини и тоа: фудбал, футсал, кошарка, ракомет и одбојка во машка и во женска конкуренција.

 • Фотографии од првиот ден од посетата на Будимпешта во рамките на меѓународната екскурзија за учениците од трета година

 • Интервју со гостите од Франција Посета на учениците од средното училиште Sauxmarais, Р. Франција

  Денес 23 април 2018 г. во Велес ги пречекавме, се дружевме и спортувавме со учениците и наставниците од Средното стручно училиште од Р.Франција од местото Tourlaville (http://www.lycee-sauxmarais.fr/), дел на збратимената општина Cherbourg-en-Cotentin, со Општина Велес.

 • Пријателски натпревар помеѓу учениците на ССОУ “Коле Неделковски“ и ООУ “Васил Главинов“

 • ДРЖАВНА УЧИЛИШНА ЛИГА ВО ОДБОЈКА

  Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија се реализира ДРЖАВНАТА УЧИЛИШНА ЛИГА во одбојка – средни училишта во машка конкуренција.

 • Презентација на иновации пред учениците од основните училишта во с. Горно Оризари и Чашка

Спортски натпревари по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ - Велес

25158321 10156051100459662_3123824203265328910_n

Во рамките на активностите по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на 11.12.2017 год. (понеделник) во спортската сала при училиштето, се организираа спортски активности со учество на екипи од основните општински училишта “Васил Главинов“, “Св.Кирил и Методиј“ и “ЈХК - Џинот“ од Велес. Учениците од прва година при училиштето и ученици од деветите одделенија од основните општински училишта се натпреваруваа во одбојка во женска конкуренција, кошарка и футсал во машка конкуренција, а натпреварите беа од ревиален карактер. Ментори на спортските екипи беа: Весна Николова - ООУ “Васил Главинов“ – Велес Марјанчо Јорданов – ООУ “ ЈХК – Џинот“ – Велес Снежана каракачанова и Љубиша Стојков – ООУ “Св.Кирил и Методиј“ - Велес Ментори на училишните спортски екипи на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес м-р Ангелче Гушев Златко Здравковски Леонид Таневски м-р Ангелче Гушев

Вие сте на: Home Настани Настани Спортски натпревари по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ - Велес