KoleNedelkovski.edu.mk

 • Чествување на Патронот во с. Војница

 • Првиот наставен час за учениците од прва година и запознавање со новите класни раководители

 • Првиот училишен ден во ССОУ „Коле Неделковски“

 • Прошетка низ Новогард

 • 8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.

  Во петокот, замина осмата група на нашите најдобри ученици за Новогард, Република Полска. Им посакуваме среќен пат и убав помин.

 • Свечено отварање на „Маркарт Тренинг Центар“

 • Донација од фирмата „Маркарт“ за ССОУ „Коле Неделковски“

 • Одбојкарите на ССОУ “Коле Неделковски од Велес, трети на Гимназијадата во Тетово

  Во периодот од 10-12.5.2018 год., во Тетово се одржа единаесетата по ред државна спортска манифестација на средни училишта „Гимназијада”. Учесниците се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини и тоа: фудбал, футсал, кошарка, ракомет и одбојка во машка и во женска конкуренција.

 • Фотографии од првиот ден од посетата на Будимпешта во рамките на меѓународната екскурзија за учениците од трета година

 • Интервју со гостите од Франција Посета на учениците од средното училиште Sauxmarais, Р. Франција

  Денес 23 април 2018 г. во Велес ги пречекавме, се дружевме и спортувавме со учениците и наставниците од Средното стручно училиште од Р.Франција од местото Tourlaville (http://www.lycee-sauxmarais.fr/), дел на збратимената општина Cherbourg-en-Cotentin, со Општина Велес.

 • Пријателски натпревар помеѓу учениците на ССОУ “Коле Неделковски“ и ООУ “Васил Главинов“

 • ДРЖАВНА УЧИЛИШНА ЛИГА ВО ОДБОЈКА

  Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија се реализира ДРЖАВНАТА УЧИЛИШНА ЛИГА во одбојка – средни училишта во машка конкуренција.

 • Презентација на иновации пред учениците од основните училишта во с. Горно Оризари и Чашка

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА

27913443 10156223474129662_6577768567114958358_o

На ден 03.02.2018 (сабота ) во ССОУ ”Коле Неделковски“ со почеток во 10 часот, во организација на Друштвото на физичари на Република Македонија, се одржа Општинскиот натпревар по физика на кој учество земаа ученици од нашето училиште од прва и втора година на образование. Се натпреваруваа следните ученици:Игор Илиев и Елена Алексовска од паралелка I-6, Виктор Арсовски од паралелка II-7 и Вероника Александрова од паралелка II-6 со ментор Силвана Петрова,Филип Величковски и Ѓоре Јаневски од паралелка I-7 со ментор Надица Теова. Со право за учество на 51-от регионален натпревар кој ќе се одржи на 10 март 2018 година, се здобија учениците: Виктор Арсовски со најголем број освоени поени, Игор Илиев, Ѓоре Јаневски, Филип Величковски и Елена Алексовска. Им честитаме на учениците за покажаниот успех и трудољубивост и им посакуваме среќа и на престојните регионални натпревари !

 27797976 10156223474229662_8414396233808824216_o

27907968 10156223473869662_2656634291410564764_o

Вие сте на: Home Настани Настани ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА