KoleNedelkovski.edu.mk

 • Прошетка низ Новогард

 • 8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.

  Во петокот, замина осмата група на нашите најдобри ученици за Новогард, Република Полска. Им посакуваме среќен пат и убав помин.

 • Свечено отварање на „Маркарт Тренинг Центар“

 • Донација од фирмата „Маркарт“ за ССОУ „Коле Неделковски“

 • Одбојкарите на ССОУ “Коле Неделковски од Велес, трети на Гимназијадата во Тетово

  Во периодот од 10-12.5.2018 год., во Тетово се одржа единаесетата по ред државна спортска манифестација на средни училишта „Гимназијада”. Учесниците се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини и тоа: фудбал, футсал, кошарка, ракомет и одбојка во машка и во женска конкуренција.

 • Фотографии од првиот ден од посетата на Будимпешта во рамките на меѓународната екскурзија за учениците од трета година

 • Интервју со гостите од Франција Посета на учениците од средното училиште Sauxmarais, Р. Франција

  Денес 23 април 2018 г. во Велес ги пречекавме, се дружевме и спортувавме со учениците и наставниците од Средното стручно училиште од Р.Франција од местото Tourlaville (http://www.lycee-sauxmarais.fr/), дел на збратимената општина Cherbourg-en-Cotentin, со Општина Велес.

 • Пријателски натпревар помеѓу учениците на ССОУ “Коле Неделковски“ и ООУ “Васил Главинов“

 • ДРЖАВНА УЧИЛИШНА ЛИГА ВО ОДБОЈКА

  Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија се реализира ДРЖАВНАТА УЧИЛИШНА ЛИГА во одбојка – средни училишта во машка конкуренција.

 • Презентација на иновации пред учениците од основните училишта во с. Горно Оризари и Чашка

 • Дружење и куглање

 • Прошетка на планината Витоша

 • 4 - ти ден од практичната настава

Манифестација "Велигденско јајце 2011"

_Kole_Nedelkovski
_POLSKA


Под покровителство на Општина Велес, на 20 - ти април во младинскиот парк беше одржана манифестацијата "Велигденско јајце 2011". На манифестацијата учествуваа сите основни и средни училишта од општина Велес. Средното стручно училиште "Коле Неделковски" и збратименото училиште "Станислава Стажица" од Новогард, Р. Полска учествуваа со заеднички штанд. Средствата од продадените јајца ќе бидат донирани на специјалното основно училиште "Маца Овчарова".


Фотогалерија: Подготовки во ССОУ "Коле Неделковски"

Фотогалерија: Подготовки во "Станислава Стажица" , Р. Полска

Фотогалерија: Манифестација "Велигденско јајце 2011"

Вие сте на: Home Настани Настани Манифестација "Велигденско јајце 2011"