KoleNedelkovski.edu.mk

 • Презентација на иновации пред учениците од основните училишта во с. Горно Оризари и Чашка

 • Дружење и куглање

 • Прошетка на планината Витоша

 • 4 - ти ден од практичната настава

 • Практична настава во рамките на проектот Capacities development initiative

 • Разглед на градот Sidges

  Слободниот викенд учениците од ССОУ " Коле Неделковски" Велес го поминаа во разглед на градот Sidges.

 • Посета на Camp Nou

  Учениците од ССОУ "Коле Неделковски" го посетија стадионот Camp Nou, лоциран во западниот дел од градот, кој претставува дом на ФК Барселона уште од неговата изградба во 1957.

 • Македонски ручек

 • Посета на L'Aquarium Barcelona

  Учениците од ССОУ "Коле Неделковски" своето слободно време го искористија во посета на L'Aquarium Barcelona , лоциран во Port Vell, каде 35 аквариуми претставуваат дом на 11 000 животни од 450 видови.

 • Прошетка и запознавање знаменитости во Барселона

  Las ramblas...Port Olimpic...Port Vell...Estadi Olimpic..Sagrada Familia..Camp nou Учениците од ССОУ ,,Коле Неделковски" - Велес својот слободен ден го искористија во запзнавање на повеќе знаменитости од Барселона.

 • Учениците од ССОУ ,,Коле Неделковски” - Велес пристигнаа во хотел Campanile - Барселона, Шпанија

  Учениците од ССОУ ,,Коле Неделковски” - Велес пристигнаа во хотел Campanile - Барселона, Шпанија. Денес учениците ги добија своите работни задачи и започнаа со практичната обука согласно програмата Еразмус +.

 • Училишниот спортски клуб “Коле Неделковски“ – Велес - Најдобро училишно спортско друштво за 2017 година

  Во рамките на манифестацијата Избор на спортист на градот за 2017 година во организација на Општина Велес и Сојузот на спортови на Велес на 29.12.2017 год. (петок) на бродот “Панини“ на Велешко езеро, Училишниот спортски клуб “Коле Неделковски“ – Велес беше прогласен за најдобро училишно спортско друштво за 2017 година. Во името на училиштето Дипломата ја прими директорот Боро Ристовски.

 • СТИПЕНДИЈА ЗА СПОРТСКА НАДЕЖ ЗА МЛАДИ СПОРТИСТИ ДО 20 ГОДИНИ

  По освојувањето на третото место на државното првенство во одбојка одржано во Прилеп во периодот од 30.3 до 2.4.2017 год. и учеството на државно првенство во одбојка на песок одржано во Скопје

V-ти Општински натпревар во електротехничка струка

На 28 Февруари, 01 и 07 Март 2018 година во ССОУ “Коле Неделковски” Велес се одржаа V-тите Општински натпревари во електротехничка струка, во образовните профили електротехничар-енергетичар, електротехничар за компјутерска техника и автоматика и електротехничар за електроника и телекомуникации. На натпреварот учествуваа 5 ученици од паралелката 3-8 (електротехничари енергетичари), 11 ученици од паралелките 3-6 и 3-7 (електротехничари за компјутерска техника и автоматика) и 4 ученици од паралелката 3-8 (електротехничари за електроника и телекомуникации). Во образовниот профил електротехничар-енергетичар според ранг листата по освоено бодови, ученикот Кристијан Митковски од паралелката 3-8 беше прв, а според правилникот за натпревари III (трето) место со освоено 65 бодови од соодветниот тест и се стекна со право на учество на петиот регионален натпревар. Ментори, а воедно и комисија за спроведување на натпреварот беа професорите: Симе Мајсторов, Томислав Иванов и Елена Миткова Јовановска. Во образовниот профил електротехничар за компјутерска техника и автоматика според ранг листата по освоено бодови, ученикот Сашко Ангеловски од паралелката 3-6 беше прв, а според правилникот за натпревари се стекна со пофалница со освоено 50 бодови од соодветниот тест и се стекна со право на учество на петиот регионален натпревар. Ментори, а воедно и комисија за спроведување на натпреварот беа професорите: Томислав Иванов, Никола Дечев и Никола Јакимовски. Во образовниот профил електротехничар за електроника и телекомуникации според ранг листата по освоено бодови, ученикот Виктор Славевски од паралелката 3-8 беше прв, а според правилникот за натпревари I (прво) место со освоено 91 бод од соодветниот тест и се стекна со право на учество на петиот регионален натпревар. Ментори, а воедно и комисија за спроведување на натпреварот беа професорите: Гордана Мулева и Леонид Кодовски.
Вие сте на: Home Настани Настани V-ти Општински натпревар во електротехничка струка