KoleNedelkovski.edu.mk

  • Посета на Министерката за образование и наука г-ѓа Мила Царовска и Директорот на Делегацијата на германско стопанство на Р.С. Македонија г-дин Патрик Мартенс

  • ДУАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРОИЗВЕДУВА СТРУЧЕН И КВАЛИТЕТЕН КАДАР

  • Начин на однесување на учениците во услови на пандемија

  • Документи за работата на училиштето

  • ЕВРОПСКИ ДЕН НА СПОРТОТ ВО УЧИЛИШТАТА

Конкурс за средношколски есеи – 2020

Учениците од ССОУ ,,Коле Неделковски“ не мируваат. На конкурсот за средношколски есеи – 2020, објавен ова лето, во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и м-р Михаела Ѓорчева, уредник, автор на проектот, со сертификат се закити ученичката Александра Анѓеловиќ од 4-4 клас. Нејзиниот есеј беше објавен во изданието „Средношколски размислувања 4“.
Со сертификат се закити и менторот Мариче Стојанова.
Убаво е чувството, кога учениците изненадуваат со својата креативност. Браво Александра!
Вие сте на: Home Отворен ден Конкурс за средношколски есеи – 2020