KoleNedelkovski.edu.mk

 • Фотографии од Гастрономскиот натпревар во Штип

 • Гастрономски и ресторански натпревар

  На ден 10.05.2019 година (Петок) на покана на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев„ – Штип се одржа гастрономски и ресторански натпревар наменет за ученици и студенти од средните угостителски училишта и факултетите за туризам од нашата држава. Учениците од ССОУ Коле Неделковски земаа учество во гастрономскиот дел.

 • На часот по иновации во ООУ „Благој Кирков“ - Велес

 • УЧЕСТВО ВО ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ (E-LEARNING)

 • Посета на средновековниот замок во Велење

 • Прошетка во Велење

 • Активности во рамките на ЕРАЗМУС+ проектот

  Учениците од угостителската струка кои изведуваат практична настава во хотелот „Кампаниле“ во Барселона, Шпанија, имаа слободен викенд кои го искористија за прошетка и разгледување на градот.

 • Италијанска вечер приготвена од учениците од угостителската струка од ССОУ „Коле Неделковски“

 • Презентација на работата на машинската и елетротехничката струка

  Во рамките на активностите со кои се прославува Патрониот празник на училиштето денеска учениците од машинската и електротехничката струка се преставија пред деветто одделенците од градот со свои креации кои ги подготвија во рамките на практичната и теоретската настава.

 • СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА УЧИЛИШТЕТО

  Во рамките на активностите по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на 10.12.2018 год. (понеделник) во спортската сала при училиштето, се организираа спортски активности со учество на екипи од основните општински училишта “Васил Главинов“ од Велес и “Даме Груев“ од Градско. Учениците од прва година при нашето училиштето и ученици од деветите одделенија од основните општински училишта се натпреваруваа во кошарка и футсал во машка конкуренција, а натпреварите беа од ревиален карактер.

 • Квиз натпревар „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“

  Во рамките на одбележување на патронатот на училиштето на 03.12.2018 год. се одржа квиз по природни науки „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“.

 • ПОСЕТА НА МЕТАЛНАТА ИНДУСТРИЈА „БРАКО“

  Учениците од машинската струка, од образовниот профил машински техничар (4-2 клас), денеска ја посетија металната индустрија „БРАКО“.

Општински противпожарен квиз-натпревар

283296 10151276933064662 1447427825 n 

На 23.11.2012 година во салата „Бели Мугри“ се одржа 30-от општински противпожарен квиз - натпревар под покровителство на градоначалникот на општина Велес, г-дин Горан Петров и противпожарниот сојуз на општината Велес. Општинскиот квиз - натпревар се спроведе во две категории и тоа: категорија на основни училишта (кадети) и категорија на средни училишта (јуниори). Училиште ССОУ „Коле Неделковски“ го претставуваа учениците: Валентин Величковски, Марио Алексовски и Мартин Николов сите од III-4 клас. Тие во категоријата на средни училишта го освоија второто место под менторство на професорите Мемиќ Митхат и Панов Марјан. Нашите ученици добија силна поддршка и од своите соученици кои што беа во публиката и цело време го бодреа нашето училиште. На натпреварот Гимназијата „Кочо Рацин“ го освои првото место додека хемиското училиште „Димитрија Чуповски“ го освои третото место а економското училиште „Јовче Тесличков“ завршија четврти. На крајот од натпреварот беа доделени наградите за освоените места од организаторите со изразена желба за следната година пак да се дружиме и да постигнеме уште подабар успех.

 481860 10151276933094662 1248191191 n

485026 10151276933099662 669743883 n

Вие сте на: Home Отворен ден Општински противпожарен квиз-натпревар