KoleNedelkovski.edu.mk

Присуство на натпревар од првата фудбалска лига помеѓу Левски и Етар

Дел од учениците кои изведуваат практична настава во рамките на ЕРАЗМУС+ проектот, денеска во Софија присуствуваа на натпревар од првата фудбалска лига помеѓу Левски и Етар, кој заврши 1-1.

Активности во автосервисот „КОБА“.

Активности во автосервисот „КОБА“. -Вадење на целата предница на моторот -Менување на масло

Еразмус+ проект, изведување на практична работа за учениците од машинската и електротехничката струка во Софија, Р. Бугарија.

Денешни активности во автосервисот: 1.Промена на карданско вратило 2. Демонтажа и монтажа на системот за кочење кај АУДИ А4
Вие сте на: Home Capacities development initiative