KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на Националната финансово-стопанска гимназија

24172865 10156017163354662_7456525158187086303_o 

Во рамките на „ЕРАЗМУС +“ проектот, вчера попладне, беше изведена посета на Националната финансово-стопанска гимназија, Народниот театар „Иван Вазов“ и прошетка по снежната Софија.

 24130465 10156017163114662_8614833217865936881_o

24173082 10156017158499662_6894499062994986580_o

24173730 10156017152564662_7537988276664258729_o

24291859 10156017163199662_4135755083987407834_o

Вие сте на: Home Capacities development initiative Посета на Националната финансово-стопанска гимназија