KoleNedelkovski.edu.mk

Работа во тимови

24210251 10156020487204662_1728313345470633841_o

Денес 30.11.2017 (четврток),обуката продолжува со програма во делот: „Работа во тимови“. Целиот концепт се насочува кон деталите на работа во тим, од негово формирање, преку созревање и преоѓање на ново работно ниво. Предавањето го продолжува проф.Цветан Давитков од Економскиот факултет при Државниот универзитет „Климент Охридски“ од Софија, Р. Бугарија.

Вие сте на: Home Capacities development initiative Работа во тимови