KoleNedelkovski.edu.mk

Реализирана обука од проектот Еразмус + (01.12.2017)

24302429 10156023832709662_923849980597045168_o

Темата на денешната обука во Софија, реализирана преку програмата на проектот Еразмус + (01.12.2017) се Конфликтите и справувањето со нив. Аспектите на оваа обука се детерминирани од педагошко, психолошка страна. Обуката денес се реализира под водство на професор Цветан Давитков

Вие сте на: Home Capacities development initiative Реализирана обука од проектот Еразмус + (01.12.2017)