KoleNedelkovski.edu.mk

Прошетка и запознавање знаменитости во Барселона

27503202 337128740028299_2352269837907353877_o

Las ramblas...Port Olimpic...Port Vell...Estadi Olimpic..Sagrada Familia..Camp nou Учениците од ССОУ ,,Коле Неделковски" - Велес својот слободен ден го искористија во запзнавање на повеќе знаменитости од Барселона. Од проектот Еразмус+ беше организирана екскурзија при која беа посетени најдобрите места од Барселона: Las ramblas...Port Olimpic...Port Vell...Estadi Olimpic..Sagrada Familia..Camp nou. Учениците со своите ментори се запознаа со историските знаменитости на градот.

 27368413 337128803361626_4621235338077373136_o

27503202 337128740028299_2352269837907353877_o

27503904 337132043361302_8322262209103813653_o

Вие сте на: Home Capacities development initiative Прошетка и запознавање знаменитости во Барселона