KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на L'Aquarium Barcelona

27624778 337456909995482_1655284770391741643_o

Учениците од ССОУ "Коле Неделковски" своето слободно време го искористија во посета на L'Aquarium Barcelona , лоциран во Port Vell, каде 35 аквариуми претставуваат дом на 11 000 животни од 450 видови.

 27500679 337457033328803_329901497516185749_o

27504007 337457166662123_731397063729360250_o

Вие сте на: Home Capacities development initiative Посета на L'Aquarium Barcelona