KoleNedelkovski.edu.mk

Работна недела

Учениците од "ССОУ Коле Неделковски" ја започнаа својата работна недела, приготвувајќи најразлични главни јадења, десерти, послужување и сместување на гости
Вие сте на: Home Capacities development initiative Работна недела