KoleNedelkovski.edu.mk

Подготовка на национално јадење

Освен дневните активности во хотелот, учениците од "ССОУ Коле Неделковски- Велес" кои беа на смена во кујната за подготовка на вечерата, подготвија едно од нашите национални јадења- полнети пиперки
Вие сте на: Home Capacities development initiative Подготовка на национално јадење