KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на националната палата

Учениците од "ССОУ Коле Неделковски" Велес во деновите од викендот заедно со своите ментори, бидејќи немаат работни активности го искористија за разглед на градот . Ја посетија Националната палата, Националната галерија на уметноста, замокот Montjuic , Centro Comercial Arenas de Barcelona, Катедралата на Барселона-Црквата Санта Еулалија, Триумфалната капија,Паркот на Цитаделата и Park Guell.
Вие сте на: Home Capacities development initiative Посета на националната палата