KoleNedelkovski.edu.mk

Велешки пити

Учениците од ССОУ "Коле Неделковски" Велес денес за главното јадење во хотел "Campanile" подготвија наши национални јадења . Преубавите македонски специјалитети (велешка пита, пинџур, свинско со праз,шопска салата и бисквит торта) беа вкусени од гостите во Барселона и менаџерскиот тим на хотелот.


Вие сте на: Home Capacities development initiative Велешки пити