KoleNedelkovski.edu.mk

Разглед на градот Sidges

Слободниот викенд учениците од ССОУ " Коле Неделковски" Велес го поминаа во разглед на градот Sidges. Еден од приморските градови во регионот Каталонија во Шпанија , познат по убавите медитерански плажи и приморско шеталиште . Стариот град , убавите улици , полни со продавници,ресторани како и музејот на Марсел на каталонската и шпанската уметност беа дел од разгледот на учениците и своите ментори.
Вие сте на: Home Capacities development initiative Разглед на градот Sidges