KoleNedelkovski.edu.mk

Еразмус+ проект, изведување на практична работа за учениците од машинската и електротехничката струка во Софија, Р. Бугарија.

Денешни активности во автосервисот: 1.Промена на карданско вратило 2. Демонтажа и монтажа на системот за кочење кај АУДИ А4
Вие сте на: Home Capacities development initiative Еразмус+ проект, изведување на практична работа за учениците од машинската и електротехничката струка во Софија, Р. Бугарија.