KoleNedelkovski.edu.mk

Присуство на натпревар од првата фудбалска лига помеѓу Левски и Етар

Дел од учениците кои изведуваат практична настава во рамките на ЕРАЗМУС+ проектот, денеска во Софија присуствуваа на натпревар од првата фудбалска лига помеѓу Левски и Етар, кој заврши 1-1.
Вие сте на: Home Capacities development initiative Присуство на натпревар од првата фудбалска лига помеѓу Левски и Етар