KoleNedelkovski.edu.mk

Истанбул ноќе

 17310286 10155251201664662_8262122055124449012_o

Овие фотографии немаше да бидат возможни без помошта на Филип Ташевски и Елдар Мемиќ. Голема благодарност до нив.

Повеќе...

Панорамски поглед на Истанбул од "Saphire Tower"

 17362387 10155247616724662_2075348981875163912_n

Терасата од која се пружа прекрасниот поглед на Истанбул се наоѓа на 53 -от кат на кој се стигнува со лифт за околу 1 минута.

Повеќе...

Втора екскурзија

 17017020 10155241383204662_1490051126852943487_o

Во програмата на втората екскурзија во рамките на програмата „ЕРАЗМУС+“ беше изведено крстарење по Босфорскиот канал, посета на Вселенската Патријаршија и посета на пазарот со зачини (Мисирли чаршија).

Повеќе...

Прием кај Директорот на училиштето

 17358749 10155238324364662_2086400203842121595_o

Денеска учесниците во Еразмус + проектот беа примени кај Директорот на училиштето г-дин Бекир Елма. На средбата, директорот на ССОУ „Коле Неделковски“, г-дин Боро Ристовски се заблагодари за укажаното гостопримство и истовремено упати покана учениците од училиштето „Еркан Авџи“ да ја посетат Македонија и ССОУ „Коле Неделковски“.
Средбата понатаму продлжи во салата за конференции каде се одржа пригодна програма за учениците и наставниот кадар од двете училишта.

Повеќе...

Вие сте на: Home European cooperation for excellence