KoleNedelkovski.edu.mk

Прва екскурзија

 17191946 10155218235529662_7336215793790890705_o

Денеска, организирано, со водич беа посетени Сината Џамија (Султан Ахметовата џамија), Аја Софија, Капали чаршија како и разни попатни знаменитости од богатата историја на Истанбул.

 17157523 10155218480564662_5025866356669441024_o

17157676 10155218247229662_4182010952059430629_o

17159324 10155218256059662_5108916368759792340_o

17192294 10155218262709662_2450219123182808928_o

17192393 10155218245344662_6431239302858779472_o

17218421 10155218434764662_6927991613203689710_o

Вие сте на: Home European cooperation for excellence Прва екскурзија