KoleNedelkovski.edu.mk

Прием кај Директорот на училиштето

 17358749 10155238324364662_2086400203842121595_o

Денеска учесниците во Еразмус + проектот беа примени кај Директорот на училиштето г-дин Бекир Елма. На средбата, директорот на ССОУ „Коле Неделковски“, г-дин Боро Ристовски се заблагодари за укажаното гостопримство и истовремено упати покана учениците од училиштето „Еркан Авџи“ да ја посетат Македонија и ССОУ „Коле Неделковски“.
Средбата понатаму продлжи во салата за конференции каде се одржа пригодна програма за учениците и наставниот кадар од двете училишта.

 17359368 10155238324924662_7807979636420259017_o

17359410 10155238322719662_39060057380446141_o

Вие сте на: Home European cooperation for excellence Прием кај Директорот на училиштето