KoleNedelkovski.edu.mk

Втора екскурзија

 17017020 10155241383204662_1490051126852943487_o

Во програмата на втората екскурзија во рамките на програмата „ЕРАЗМУС+“ беше изведено крстарење по Босфорскиот канал, посета на Вселенската Патријаршија и посета на пазарот со зачини (Мисирли чаршија).

 17211942 10155241385649662_7439272443267527038_o

17240353 10155241381264662_8553556438381331794_o

17358725 10155241370164662_4324297717237744625_o

17358874 10155241370234662_3157392762184113695_o

17359382 10155241408004662_857067725659928817_o

17388838 10155241392814662_268869150819171624_o

Вие сте на: Home European cooperation for excellence Втора екскурзија