KoleNedelkovski.edu.mk

Панорамски поглед на Истанбул од "Saphire Tower"

 17362387 10155247616724662_2075348981875163912_n

Терасата од која се пружа прекрасниот поглед на Истанбул се наоѓа на 53 -от кат на кој се стигнува со лифт за околу 1 минута.

 17310934 10155247625859662_8973178367495380517_o

17310980 10155247625459662_864005950928333708_o

17359093 10155247658964662_7406350227105251015_o

17390367 10155247619149662_2913481829132706173_o

17390597 10155247648389662_6779844758597808066_o

Вие сте на: Home European cooperation for excellence Панорамски поглед на Истанбул од "Saphire Tower"