KoleNedelkovski.edu.mk

Истанбул ноќе

 17310286 10155251201664662_8262122055124449012_o

Овие фотографии немаше да бидат возможни без помошта на Филип Ташевски и Елдар Мемиќ. Голема благодарност до нив.

 17358511 10155251193379662_990311343074689619_o

17388926 10155251198739662_8650095737413873767_o

17388981 10155251192494662_1621089035482914328_o

17388995 10155251199389662_5750942662022674750_o

17436316 10155251191729662_3784869055339922020_o

Вие сте на: Home European cooperation for excellence Истанбул ноќе