KoleNedelkovski.edu.mk

Прва екскурзија

 17191946 10155218235529662_7336215793790890705_o

Денеска, организирано, со водич беа посетени Сината Џамија (Султан Ахметовата џамија), Аја Софија, Капали чаршија како и разни попатни знаменитости од богатата историја на Истанбул.

Повеќе...

Вие сте на: Home European cooperation for excellence