KoleNedelkovski.edu.mk

Замина групата на ученици од угостителската струка за Шпанија

 15036480 10154815664734662_637269709192233221_n

Замина групата на ученици од угостителската струка за Шпанија. Учениците ќе престојуваат три недели во Барцелона, каде ќе изведуваат практична настава во угостителски објекти. Им посакуваме среќен пат и убав помин!

Вие сте на: Home European cooperation for excellence