KoleNedelkovski.edu.mk

Учество на Државните натпревари ЕМСУЦ-и

13139039 10154261781834662_8378023376465965092_n 

Минатиот петок (06.05.2016 г.) ССОУ „Коле Неделковски“ зема учество на Државните натпревари на електромашински и сообраќајни училишни центри кој се одржа во средното училиште Никола Карев во Струмица.
Учениците се натпреваруваа во 9 категории и постигнаа:
две први места (Филип Ташевски - електротехничар за компјутерска техника и автоматика и Христијан Крстевски - техничар за компјутерско управување),
две втори места (Николче Касапов - автомеханичар и Данче Илиева - електротехничар за електроника и телекомуникации),
две трети места (Ангелче Огњанов - автотехничар мехатроничар и Александар Велков - електротехничар енергетичар) и
три пофалници (Борче Китановски - машинско енергетски техничар, Тамара Адамчевска - техничар за транспорт и шпедиција и Стефан Милошевиќ и Димитар Андоновски - во категоријата „изработен труд“ од електротехничката струка.

Честитки до учениците и нивните ментори!

Повеќе...

XXXIV Државни натпревари на електротехничките, машинските и сообраќајните средни училишта на Р. Македонија

 11140347 10153330691629662_7179468580070858117_n

На XXXIV Државни натпревари на електротехничките, машинските и сообраќајните средни училишта на Р. Македонија кои се одржаа во Прилеп на 08.05.2015, учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ го постигнаа следниот успех:
I место: Тошев Влатко 3-2 клас (Машинско енергетски техничар), ментори: Марина Костадиновска Филипова, Трчилов Илија
I место: Елфати Синанов 3-3 клас (Металостругар), ментор: Слободан Јовевски
I место: Бобан Богоевски 3-7 клас (Електротехничар за компјутерска техника и автоматика), ментори: Мимоза Пановска-Тодорова и Томислав Иванов
III место: Јованов Филипче 3-3 клас (Автомеханичар), ментор: Танев Илија
III место: Васиљевиќ Милан 3-1 клас (Техничар за компјутерско управување), ментори: Амбарков Орданче и Зоран Пасламушков
Пофалница: Кузмановски Љупчо 3-1 клас (Машински техничар), ментори: Елисковски Валентин, Амбарков Орданче и Желков Ристо.

Државен натпревар на Електро, Машински и Сообраќајни училишни центри

 

11200767 10153322139699662_1676361609521480828_n

Државен натпревар на Електро, Машински и Сообраќајни училишни центри


Образовен профил: Електротехничар за компјутерска техника и автоматика: 1 место за ученикот Бобан Богоевски од III-7 клас со освоени 86 поени под менторство на проф. Мимоза Пановска-Тодорова и проф. Томислав Иванов

33-ти Државни натпревари на електромашинските и сообраќајните уч.

10155721 10152416717334662_3316660038959221782_n

ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ повторно со многу награди на 33-те Државни натпревари на електромашинските и сообраќајните училишта на Р. Македонија

1. Игор Арсовски - III место - Автомеханичар - ментор: Илија Танев
2. Лазе Митков - III место - Заварувач - ментор: Мице Стеваноски
3. Аце Анев - Пофалница - Машински техничар - ментори: Марија Сараулева, Амбарков Орданче, Ристо Желков
4. Мартина Попова - Пофалница - Машинско-енергетски техничар - ментори: Горан Бузалковски, Марина Костадиновска Филипова
5. Биљана Пешовска - III место - Техничар за транспорт и шпедиција - ментори: Марјан Панов, Катерина Стојадиновиќ Гашев, Митхат Мемиќ
6. Даниел Панов - Пофалница - Електротехничар-енергетичар - ментори: Боро Ристовски, Томислав Иванов, Симонче Мајсторов
7. Благојче Натов - Пофалница - Електротехничар за електроника и телекомуникации - ментори: Гордана Мулева и Леонид Кодовски
8. Виктор Тодев - II место - Електротехничар за компјутерска техника и автоматика - ментори: Томислав Иванов и Мимоза Панова Тодорова
9. Костадин Коцев - I место - Труд - Електротехничка струка - ментор: Томислав Иванов

Честитки до учениците и нивните ментори !!!

Повеќе...

ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ повторно со многу награди на 33-те Државни натпревари на електромашинските и сообраќајните училишта на Р. Македонија

1. Игор Арсовски - III место - Автомеханичар - ментор: Илија Танев 2. Лазе Митков - III место - Заварувач - ментор: Мице Стеваноски 3. Аце Анев - Пофалница - Машински техничар - ментори: Марија Сараулева, Амбарков Орданче, Ристо Желков 4. Мартина Попова - Пофалница - Машинско-енергетски техничар - ментори: Горан Бузалковски, Марина Костадиновска Филипова 5. Биљана Пешовска - III место - Техничар за транспорт и шпедиција - ментори: Марјан Панов, Катерина Стојадиновиќ Гашев, Митхат Мемиќ 6. Даниел Панов - Пофалница - Електротехничар-енергетичар - ментори: Боро Ристовски, Томислав Иванов, Симонче Мајсторов 7. Благојче Натов - Пофалница - Електротехничар за електроника и телекомуникации - ментори: Гордана Мулева и Леонид Кодовски 8. Виктор Тодев - II место - Електротехничар за компјутерска техника и автоматика - ментори: Томислав Иванов и Мимоза Панова Тодорова 9. Костадин Коцев - I место - Труд - Електротехничка струка - ментор: Томислав Иванов Честитки до учениците и нивните ментори !!!

Регионални натпревари на Електро-Машинските и Сообраќајни училишни центри

reg natprevar

Викендов во ССОУ „Коле Неделковски “се одржаа регионални натпревари на Електро-машински и сообраќајните училишни центри. Учествуваа шест училишта од регионот, и тоа, СОУ „Кирил и Методиј“ - Неготино, СОУ „Киро Спанџов - Брко“ - Кавадарци, СОУ„ Јосиф Јосифовски“ - Гегелија, СОУ „Никола Карев“ - Струмица, СОУ „Коста Сусинов“ - Радовиш и училиштето домаќин ССОУ „Коле Неделковски“.

 

Повеќе на Lisica.mk 

Прв Регионален натпревар на електромашинските и сообраќајни уч. ц

1001911 10152318084014662_830152696_n

ССОУ „Коле Неделковски“ - Велес, денеска беше домаќин на првите Регионални натпревари на електро-машинските и сообраќајните училишни центри. Учениците од регионот 4 (СОУ „Кирил и Методиј“ - Неготино, СОУ „Киро Спанџов - Брко“ - Кавадарци, СОУ „Јосиф Јосифовски“ - Гевгелија, СОУ „Никола Карев“ - Струмица, СОУ „Коста Сусинов“ - Радовиш и домаќините ССОУ „Коле Неделковски“ - Велес) се натпреваруваа во машинската, сообраќајната и електротехничката струка. Честитки до победниците во соодветните категории и им посакуваме многу среќа на претстојните Државни натпревари.

Повеќе...

ДРЖАВНИ НАТПРЕВАРИ НА ЕМУЦИ - КАВАДАРЦИ 10.05.2013

drzavni-naptrevari 1 

На 10.05.2013 година во Кавадарци се одржа Државниот натпревар на електромашинските и сообраќајните училишни центри. ССОУ „Коле Неделковски“ освои 3 први места, 2 втори места и 5 трети места и 5 пофалници. Прво место освоија: Влатко Саздовски - Машинобравар, Никола Танев - Електротехничар за компјутерска техника и автоматика, Бранко Стојановски - за направен труд од областа на електротехниката. Второ место освоија: Марио Ивановски - Автотехничар мехатроничар, Мартин Пејчевски - Електроинсталатер и монтер. Трето место освоија: Јован Ивев - Автомеханичар, Бојан Митковски - Металостругар, Јасмин Нумановиќ - Заварувач, Горан Кочкаров - Бравар, Кристијан Павловски - Електротехничар за електроника и телекомуникации. Пофалници добија: Војче Атанасов - Машински техничар, Валентин Величковски - Техничар за транспорт и шпедиција, Ване Иванов - електротехничар енергетичар, Филип Кавазов - Електроинсталатер и монтер и Баже Николовски - Машинско енергетски техничар.

Повеќе...

Први Регионални натпревари на електромашинските и сообраќајните училишни центри 2014г.

drzavni-natprevari-naslovna

Домаќин на 31-те Државни натпревари на електротехничките, машинските и сообракајните училишта на Р. Македонија беше СОУ „Коле Нехтенин“ од Штип. Натпреварите се одржаа на 11.05.2012 година а учество земаа 21 училиште од републиката. Учениците се натпреваруваа во три струки: Електротехничка (Елекротехничар енергетичар, Електротехничар за електроника и телекомуникации, Електротехничар за компјутерска техника и автоматика, Електроинсаталтер монтер и Електромеханичар), Машинска (Машински техничар, Машинско енергетски техничар, Автотехничар мехатроничар, Бравар, Машинбравар, Металостругар и Заварувач) и Сообраќајна струка (Техничар за транспорт и шпедиција). Многу медали и дипломи за нашите преставници. Им честитаме на успехот !!!

Повеќе...

Вие сте на: Home Државен натпревар на електромашински и сообраќајни училишни центри