KoleNedelkovski.edu.mk

Регионални натпревари на Електро-Машинските и Сообраќајни училишни центри

reg natprevar

Викендов во ССОУ „Коле Неделковски “се одржаа регионални натпревари на Електро-машински и сообраќајните училишни центри. Учествуваа шест училишта од регионот, и тоа, СОУ „Кирил и Методиј“ - Неготино, СОУ „Киро Спанџов - Брко“ - Кавадарци, СОУ„ Јосиф Јосифовски“ - Гегелија, СОУ „Никола Карев“ - Струмица, СОУ „Коста Сусинов“ - Радовиш и училиштето домаќин ССОУ „Коле Неделковски“.

 

Повеќе на Lisica.mk 

Вие сте на: Home Државен натпревар на електромашински и сообраќајни училишни центри Регионални натпревари на Електро-Машинските и Сообраќајни училишни центри