KoleNedelkovski.edu.mk

33-ти Државни натпревари на електромашинските и сообраќајните уч.

10155721 10152416717334662_3316660038959221782_n

ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ повторно со многу награди на 33-те Државни натпревари на електромашинските и сообраќајните училишта на Р. Македонија

1. Игор Арсовски - III место - Автомеханичар - ментор: Илија Танев
2. Лазе Митков - III место - Заварувач - ментор: Мице Стеваноски
3. Аце Анев - Пофалница - Машински техничар - ментори: Марија Сараулева, Амбарков Орданче, Ристо Желков
4. Мартина Попова - Пофалница - Машинско-енергетски техничар - ментори: Горан Бузалковски, Марина Костадиновска Филипова
5. Биљана Пешовска - III место - Техничар за транспорт и шпедиција - ментори: Марјан Панов, Катерина Стојадиновиќ Гашев, Митхат Мемиќ
6. Даниел Панов - Пофалница - Електротехничар-енергетичар - ментори: Боро Ристовски, Томислав Иванов, Симонче Мајсторов
7. Благојче Натов - Пофалница - Електротехничар за електроника и телекомуникации - ментори: Гордана Мулева и Леонид Кодовски
8. Виктор Тодев - II место - Електротехничар за компјутерска техника и автоматика - ментори: Томислав Иванов и Мимоза Панова Тодорова
9. Костадин Коцев - I место - Труд - Електротехничка струка - ментор: Томислав Иванов

Честитки до учениците и нивните ментори !!!

 10172579 10152416716729662_2048633588354208534_n

10270680 10152416715824662_3259788438484600051_n

10277097 10152416715924662_3484829645590035765_n

10291110 10152416716954662_2917811654684892136_n

10312414 10152416717234662_5906073945533483567_n

10342843 10152416717154662_6443474958637347324_n

10365977 10152416715929662_906432661142575950_n

Вие сте на: Home Државен натпревар на електромашински и сообраќајни училишни центри 33-ти Државни натпревари на електромашинските и сообраќајните уч.