KoleNedelkovski.edu.mk

Државен натпревар на Електро, Машински и Сообраќајни училишни центри

 

11200767 10153322139699662_1676361609521480828_n

Државен натпревар на Електро, Машински и Сообраќајни училишни центри


Образовен профил: Електротехничар за компјутерска техника и автоматика: 1 место за ученикот Бобан Богоевски од III-7 клас со освоени 86 поени под менторство на проф. Мимоза Пановска-Тодорова и проф. Томислав Иванов

Вие сте на: Home Државен натпревар на електромашински и сообраќајни училишни центри Државен натпревар на Електро, Машински и Сообраќајни училишни центри