KoleNedelkovski.edu.mk

Учество на Државните натпревари ЕМСУЦ-и

13139039 10154261781834662_8378023376465965092_n 

Минатиот петок (06.05.2016 г.) ССОУ „Коле Неделковски“ зема учество на Државните натпревари на електромашински и сообраќајни училишни центри кој се одржа во средното училиште Никола Карев во Струмица.
Учениците се натпреваруваа во 9 категории и постигнаа:
две први места (Филип Ташевски - електротехничар за компјутерска техника и автоматика и Христијан Крстевски - техничар за компјутерско управување),
две втори места (Николче Касапов - автомеханичар и Данче Илиева - електротехничар за електроника и телекомуникации),
две трети места (Ангелче Огњанов - автотехничар мехатроничар и Александар Велков - електротехничар енергетичар) и
три пофалници (Борче Китановски - машинско енергетски техничар, Тамара Адамчевска - техничар за транспорт и шпедиција и Стефан Милошевиќ и Димитар Андоновски - во категоријата „изработен труд“ од електротехничката струка.

Честитки до учениците и нивните ментори!

 

11259592 10154261782079662_5266355522180514409_o

13063044 10154261782629662_4352739021593256436_o

13115955 10154261782179662_3065475381239949519_o

13131543 10154261781414662_7387863101726220372_o

13147669 10154261781244662_7984957787485629769_o

13173545 10154261782639662_7448176830177878071_o

13217428 10154261781924662_5014588652089893458_o

13220771 10154261782094662_5456998662651820817_o

Вие сте на: Home Државен натпревар на електромашински и сообраќајни училишни центри Учество на Државните натпревари ЕМСУЦ-и