KoleNedelkovski.edu.mk

„ЛИДЕР“ – избор на најдобар ученик по струка од завршните години

 15384475 10154919352844662_6177681077750686267_o

Домаќин на проектот „ЛИДЕР“ – избор на најдобар ученик по струка од завршните години во стручното образование во Република Македонија беше ЕМУЦ „Ѓорѓи Наумов“ од Битола.

Натпреварите од електротехничка, машинска и сообраќајна струка се одржаа на 09.12.2016 година. Организацијата на натпреварот е во надлежност на Центарот за стручно образование и обука и Министерството за образование и наука. 

Нашите ученици по прелиминарните резулати, ги освоија следните ПРВИ места:
1. Електротехничар за електроника и телекомуникации, 

2.Машинска струка - Техничар за компјутерско управувани машини.

Службените резултати со сите освоени места , ќе бидат доставени во најскоро време до учлиштата од организаторите. 

Работна група на Проектот „Лидер“ при
ССОУ „Коле Неделковски“.

 15392818 10154919352764662_3570201731562161540_o

15419702 10154919352834662_1153209523177940765_o

Вие сте на: Home lider-na-struka „ЛИДЕР“ – избор на најдобар ученик по струка од завршните години