KoleNedelkovski.edu.mk

Учество на Државниот натпревар „Лидер 2017“

24879776 10156040842994662_668043368238116927_o

Денеска, училиштето „Никола Карев“ од Струмица беше домаќин на годинешниот избор на лидер на струка за 2017 година. ССОУ „Коле Неделковски“ свои натпреварувачи имаше во машинската, електротехничката и сообраќајната струка. Резулататите од поедините образовни профили се дадени подолу, односно освоени се 2 први места, 3 втори места, едно 3 место и две 5-ти места. 1 место Електротехничар за компјутерска техника и автоматика: Никола Стоименов Машински техничар: Гуфран Таировски 2 место Електротехничар за електроника и телекомуникации: Кире Костадинов Техничар за транспорт и шпедиција: Цветан Бошковски Техничар за компјутерско управување: Пане Андов 3 место Машинско енергетски техничар: Марио Миронов 5 место Автотехничар-мехатроничар: Стефан Андреевски Електротехничар енергетичар: Дарко Темелковски УЧЕНИКОТ НИКОЛА СТОИМЕНОВ ОСВОИ ПРВО МЕСТО ВО ОБРАЗОВНИОТ ПРОФИЛ ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЗА КОМПЈУТЕРСКА ТЕХНИКА И АВТОМАТИКА, А ИСТОВРЕМЕНО ИМАШЕ И НАЈГОЛЕМ БРОЈ НА ОСВОЕНИ ПОЕНИ ВО ОДНОС НА ОСТАНАТИТЕ ДВА ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ ОД ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКАТА СТРУКА, СО ТОА ТОЈ СЕ СТЕКНА СО ТИТУЛАТА ЛИДЕР НА ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКАТА СТРУКА ЗА 2017 ГОДИНА! ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ ИЗРАЗУВА ИСКРЕНИ ЧЕСТИТКИ ДО СИТЕ НАТПРЕВАРУВАЧИ И НИВНИТЕ МЕНТОРИ.

Вие сте на: Home lider-na-struka Учество на Државниот натпревар „Лидер 2017“