KoleNedelkovski.edu.mk

Натпервар за Лидер во угостителско-туристичка струка за 2017 година

24837251 10156043171449662_3328011014278581221_o_1

На 06.12.2017 (среда) во СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија, односно во хотел „Аполонија“ се одржа натпервар за Лидер во угостителско-туристичка струка за 2017 година. На натпреварот учество земаа повеќе угостителски училишта од Македонија. Учениците од угостителската струка од ССОУ „Коле Неделковски“ – Велес се натпреваруваа во два профила: Категорија: Хотелско-туристички техничар, Ана Угриноска го освои 3-то место. Категорија: Готвач, Борче Илов, го освои 4-то место. Професори ментори: Горан Богоевски, Марјан Малинов и Влатко Панов. Училиштето им честита на учениците и нивните ментори за постигнатите успеси!

Вие сте на: Home lider-na-struka Натпервар за Лидер во угостителско-туристичка струка за 2017 година