KoleNedelkovski.edu.mk

Пристигнаа гостите од збратимениот град Шербур, Р. Франција

1544399 10153035255329662_7146723941791176966_n

Денеска во 13.30 часот гостите од збратимениот град Шербур, Р. Франција пристигнаа во Велес. По топлото добредојде од страна на директорката на ученичкиот дом „Лазар Лазаревски“, г-ѓа Василка Ѓурчиновски тие се сместија во своите соби, а потоа следеше свечен ручек. Гостите беа предводени од претставници на локалната самоуправа и четирите средни училишта од градот. Им посакуваме пријатен претстој и убав помин во неделата што претстои.

 1653902 10153035254579662_756465414141537595_n

10384353 10153035254639662_1074015284947818264_n

10931292 10153035254714662_4741613072760283177_n

10934028 10153035255054662_1708886652890529942_n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка со Р. Франција Пристигнаа гостите од збратимениот град Шербур, Р. Франција